- Reklama -

Vedení NHL chce potěšit fanoušky méně populárních týmů

- Reklama -

Fanda NHL
Fanoušky kritizovaný výběr účastníků zápasů pod širým nebem by měl v příštích letech dostát změn. Vedení NHL chce dát šanci i mančaftům, které zatím ve venkovním duelu nehrály.
„Směřujeme k tomuto bodu,“ prozradil agentuře AP zástupce ligového komisionáře Bill Daly.
V nadcházející sezóně jsou na programu dvě utkání pod otevřeným nebem, v rámci nichž se představí Chicago, Boston, Philadelphie a Pittsburgh. Pro Blackhawks se bude jednat o šestý takovýto zápas, Penguins pátý, Flyers čtvrtý a Bruins třetí.
Osm týmů NHL však zatím tuto příležitost nedostalo. A přestože se jim nyní v tomto směru blýská na lepší časy, revoluce se pravděpodobně konat nebude. Management soutěže se týmů Original Six (Chicago, Boston,…) nebo klubů z tradičních hokejových trhů (Pittsburgh, Philadelphia,…) jen tak nevzdá.
„Chceme tyto události tvořit tak, abychom v nich dosáhli největšího úspěchu (…). To znamená mít zápas, který bude mít větší sledovanost nebo se bude konat na ikonickém stadiónu,“ naznačil Daly, že tradiční mužstva se budou ve Winter Classic či Stadium Series objevovat i nadále.

V moderní éře National Hockey League se žádné ze dvou výše zmíněných akcí nezúčastnili Coyotes, Hurricanes, Blue Jackets, Stars, Panthers, Predators, Lightning a Golden Knights.
Loňská účast Vegas ve finále Stanley Cupu ale ukázala, že táhnout umí i klub nacházející se mimo klasické bašty NHL. Souboje Golden Knights s Capitals byly nejsledovanějším vyvrcholením play-off za poslední tři roky.

VELKÁ LETNÍ SOUTĚŽ PRO NAŠE ČTENÁŘE: OTÁZKA ZDE

Fanda NHL

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -