- Reklama -

Vegas je bez Paciorettyho, povolalo lídra z AHL

- Reklama -

Fanshop týmu
Golden Knights umístili ve středu útočníka Maxe Paciorettyho na listinu zraněných hráčů. Krok byl učiněn zpětně k 17. prosinci, což znamená, že se třicetiletý Američan vrátí na led nejdříve po vánočních svátcích.
Pacioretty nedohrál vinou nespecifikovaného zranění už pondělní zápas proti Columbusu. K újmě přišel pravděpodobně při snaze bodyčekovat útočníka Blue Jackets Rileyho Nashe.



Rodák z Connectitutu vynechal v této sezóně kvůli zdravotním problémům už pět utkání. V aktuálním ročníku naskočil do 30 střetnutí, v nichž nasbíral 10 gólů a devět asistencí.
Vegas již povolalo ze záložního týmu Chicago Wolves forvarda Brandona Pirriho, který je se 17 góly a 24 asistencemi lídrem kanadského bodování AHL.
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -