- Reklama -

Velký den pro Filipa Zadinu

- Reklama -

Fanshop týmu
Mladičký útočník Filip Zadina by si měl v nedělním zápase proti San Jose odbýt svůj debut v NHL.
Devatenáctiletý rodák z Pardubic, kterého loni Detroit draftoval z celkového šestého místa, byl povolán do prvního týmu z Grand Rapids v AHL. Za záložní celek odehrál 45 zápasů se ziskem 31 bodů (15+16).

„Čekal jsem na tuto šanci a ona konečně přisla,“ netajil Zadina své nadšení před novináři. „Je to všechno, o čem jsem kdy snil…Doufám, že budu hrát dobře a pomůžu týmu k vítězství.“
Český talent si také chválil své působení na farmě.
„Hodně jsem v Grand Rapids vyzrál. Pomohlo mi to ve hře v ofenzivní zóně, ale i ve středním pásmu a obranné třetině. Prostě po celém hřišti. Patří jim velký dík, že ze mě udělali lepšího hokejistu, než jakým jsem byl na začátku ročníku,“ uvedl pravý křídelník.
Zadina by měl naskočit do akce v prvním útoku po boku Dylana Larkina a Andrease Athanasioue.



- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -