- Reklama -

Velký přestup? Hurricanes chtějí stáhnout do svého víru Nylandera

- Reklama -

Sága okolo Williama Nylandera pokračuje.
S blížícím se datem 1. prosince, do kterého musí Toronto s talentovaným útočníkem podepsat novou smlouvu, se začínají rojit spekulace. Připomínáme, že pokud Nylander – nyní chráněný volný hráč – kontrakt v daném termínu nepodepíše, nebude moci v tomto ročníku NHL hrát.




Generální manažer Leafs Kyle Dubas má však stále možnost vyřešit zapeklitou situaci trejdem. A vypadá to, že se mu klube jeden velký zájemce.
„Pokud přijde doba, kdy se Toronto rozhodne, že Nylandera vymění, tak Carolina dala jasně najevo, že do toho půjde naplno,“ řekl během sobotního pořadu Hockey Night in Canada uznávaný insider Elliotte Friedman.
Hurricanes mají za sebou relativně vydařený vstup do sezóny a s bilancí 6-6-2 je od prvních Islanders dělí jen tři body. Klub k tomu enormně touží ukončit sérii ročníků bez play-off a dvaadvacetiletý Nylander by byl vítanou posilou.
Trejd s trucovitým forvardem může být výhodný i pro kanadský mančaft, který potřebuje vylepšit defenzívu.
Fanouškovský server EditorInLeaf pak už začal dokonce spekulovat, jak by mohl případný obchod mezi Leafs a Canes vypadat. Jeho návrh vám předkládáme níže.
Do CAROLINY:
útočník William Nylander, obránce Ron Hainsey.
Do TORONTA:
obránce Brett Pesce, útočník Julien Gauthier, první volba v draftu 2019.
Očividně nás čeká v tomto směru zajímavý listopad. Zůstaňte na příjmu.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -