- Reklama -

Versteeg oficiálně ukotvil na Sibiři

- Reklama -

Fanda NHL
Kris Versteeg je definitivně hráčem Kontinentální hokejové ligy.
Dlouholetý útočník NHL a dvojnásobný ligový šampión podepsal roční kontrakt s Avangardem Omsk. O jeho odchodu do Ruska jsme vás poprvé informovali ZDE. Nyní jej také potvrdil klub ve svém prohlášení.


NEPŘEHLÉDNĚTE: Hvězda amerického fotbalu šokovala svým vyjádřením o NHL
Dvaatřicetiletý Kanaďan strávil poslední dvě sezóny v Calgary. V uplynulém ročníku pak vinou problémů s kyčli odehrál pouze 24 zápasů, v nichž nasbíral osm bodů.
Před angažmá v organizaci Flames působil Versteeg v Los Angeles, Carolině, na Floridě, ve Philadelphii, Torontu a Chicagu. S posledně jmenovaným celkem získal v letech 2011 a 2015 Stanley Cup.
V Omsku se potká se svými krajany Maximem Talbotem a Davidem Desharnaisem, kteří se upsali sibiřskému mančaftu minulý týden (čtěte ZDE).

VELKÁ LETNÍ SOUTĚŽ PRO NAŠE ČTENÁŘE: OTÁZKA ZDE

Fanda NHL
Titulní foto: Bridget Samuels

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -