- Reklama -

VIDEO: Adam McQuaid po tvrdém zákroku nedohrál zápas

- Reklama -

Kanadský hokejista Adam McQuaid nedohrál úterní zápas s Washingtonem. V páté minutě druhé třetiny ho tvrdě narazil na mantinel centr Capitals Zach Sill a otřesený zadák Bruins se jen těžce zvedal z ledu.
Devětadvacetiletý rodák z Charlottetownu musel odkráčet do kabiny a do hry už se nevrátil. Bezprostředně po zápase neměl kouč Medvědů Claude Julien bližší informace o zdravotním stavu svého svěřence.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


McQuaid odehrál deset střídání, na ledě strávil celkem osm minut a 49 sekund. Do statistik si připsal jednu střelu na branku, jednu zblokovanou ránu soupeře a tři hity. Rozhodčí zákrok Zacha Silla nepotrestali, na což diváci v ochozech TD Garden reagovali nesouhlasným bučením.
„Vypadalo to ošklivě, ale vnímal jsem to jako čistý zákrok,“ sdělil trenér Washingtonu Barry Trotz. „To je prostě hokej, bohužel se McQuaid zranil. Ale na sto procent se jednalo o typickou hokejovou akci a rozhodnutí rozhodčích tak bylo absolutně správné,“ vysvětlil.

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -