- Reklama -

Video: americká hymna v metalovém hávu

- Reklama -

Musí to být příjemný pocit, když vám při nástupu do akce otevírají dveře členové Síně slávy – a ještě vám k tomu zahrají. V San Jose to v pondělí takhle fungovalo. Jenže se nejednalo o legendy hokejové, nýbrž rockové.
Světoznámá skupina Metallica patří k fanouškům Sharks, však také při příchodu hráčů na led SAP Center duní z reproduktorů její píseň Seek and Destroy. Nabízela se proto jako logická volba, když vedení klubu přemýšlelo, komu při čtvrtém finálovém zápase svěřit čestný úkol přednést americkou hymnu. Ujali se ho oba kytaristé James Hetfield s Kirkem Hammettem (pouze v instrumentální verzi), zatímco na zbylé dva členy kapely (basáka Roberta Trujilla a bubeníka Larse Ulricha) připadla role vrátných při vypouštění hladových Žraloků do arény.
Chyběla jen třešnička na dortu v podobě vítězství nad Pittsburghem. Po skončení zápasu se příznivcům San Jose možná vkrádala do mysli jiná skladba od Metallicy – ta s názvem Sad But True.

- Reklama -
Pavel Krupička
Narozen v roce 1973, hokej sleduji od poloviny 80. let. K NHL jsem se propracoval později, ale nakonec se mi z koníčka stala zaměstnáním - píšu o ní už třináct let. Sleduji hlavně Čechy bez ohledu na klubovou příslušnost, díky Dominiku Haškovi mi přirostly blíže k srdci Buffalo a Detroit. Největším hokejovým zážitkem pro mě stále zůstává Nagano a následné oslavy olympijského zlata.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -