- Reklama -

VIDEO: Anderson zboural Kempného, Jeřábek zkrvavil Foligna

- Reklama -

Série mezi Washingtonem a Columbusem se začala hodně brzy vyostřovat.
První utkání, jež skončilo lépe pro tým z Ohia (4:3pp), nedohrál český obránce ve službách Capitals Michal Kempný. Rodáka z Hodonína se rozhodl v závěru první třetiny přišpendlit na mantinel útočník Josh Anderson, jenž byl za svůj zákrok vyloučen na pět minut plus do konce zápasu. V duelu se už neobjevil ani Kempný, který utrpěl zranění v horní části těla.



Závěrečného hvizdu se nedočkal ani forvard Blue Jackets Alex Wennberg, jehož v úvodu třetího dějství tvrdě narazil na hrazení útočník Tom Wilson. Ten si za faul vysloužil dvě minuty na trestné lavici. Wennberg podobně jako předtím Čech utrpěl zranění v horní části těla.

Nepříjemný okamžik zažil také kapitán Columbusu Nick Foligno, kterého zkraje poslední třetiny trefil pukem do tváře obránce Jakub Jeřábek. Rána způsobila Folignovi krvavý šrám pod levým okem, jenž musel být ošetřen v šatně.


- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -