- Reklama -

VIDEO: Andrighetto poslal soupeře zákeřným faulem na nosítka

- Reklama -

Švýcaři a Rakušané nabídli divákům nečekaně dramatický souboj, který favorité ze země helvétského kříže rozsekli až vítěznou trefou Enza Corviho v nastaveném čase. Velkou kaňkou na kráse celého utkání byl však krajně nesportovní zákrok švýcarského útočníka Svena Andrighetta.
Člen sestavy coloradských Avalanche ve své vlastní útočné třetině za stavu 2:0 nesmyslně najel do obránce Stevena Stronga a úderem koleno na koleno jej vyřadil ze hry. Zatímco rakouského beka vynášeli z ledové plochy na nosítkách, Andrighetto dostal trest do konce zápasu.
Rakušané, kteří zatím hrají bez útočníka Philadelphie Michaela Raffla, dokázali v pětiminutové přesilovce snížit a následně po ní i vyrovnali. Velký obrat se jim ale nepodařil a z duelu berou po prohře v prodloužení jen bod.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -