- Reklama -

VIDEO: Až nadoraz! Byfuglien boxoval do soka, který už ležel na ledě

- Reklama -

Obránce Jets Dustin Byfuglien vzal ochranu svého kapitána hodně vážně.
Ke konci druhé třetiny pátečního souboje Winnipegu s Coloradem se hřmotný bek rozhodl vytlouct z útočníka A.J. Greera duši. A to doslova.
Greer, který krátce předtím krosčekoval Blakea Wheelera, byl v rámci Byfuglienovy odvetné mise pod těžkou pěstní palbou. Poté, co se oba hráči svalili na led, si Byfuglien klekl na kolena a uštědřil mladému útočníkovi několik pořádných ran. A nepřestal ani v okamžiku, kdy jej začali pacifikovat sudí.
Zatímco Greer obdržel po bitce pouze pětiminutový trest, pro winnipegského obra zápas skončil. Rozhodčí mu udělili celkem 17 trestných minut – pět za bitku, dvě za hrubost a deset za nesportovní chování.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -