- Reklama -

VIDEO: Bishop padl a s ním i Stars

- Reklama -

Fanshop týmu
Brankář Stars Ben Bishop opustil šestý zápas série proti St. Louis předčasně. Stalo se tak poté, co obdržel tvrdou ránu z hole obránce Coltona Parayka v 8. minutě třetího dějství.
Moment vzbudil mezi fanoušky Dallasu pozdvižení, jelikož situace využil útočník Jaden Schwartz, který přes v bolesti svíjejícího se Bishopa zvyšoval na 3:1 pro Blues.

Supervizor rozhodčích NHL Kay Whitmore však po utkání uvedl, že sudí rozhodli v souladu s pravidly a hru nechali správně pokračovat.
Otřesený Bishop odešel do kabin 33 sekund po incidentu, když inkasoval další branku.
Hlavní kouč Dallasu Jim Montgomery po duelu řekl, že jeho gólmanská jednička není zraněná. K výměně brankářů podle něj došlo jenom proto, aby dostal příležitost Anton Chudobin.
Texasané prohráli na domácím ledě 1:4 a v St. Louis je čeká rozhodující sedmé střetnutí.



- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -