- Reklama -

VIDEO: Bobrovskij ukradl Plekancovi gól

- Reklama -

Hokejisté Ruska využili výhodu domácího prostředí a v prvním přípravném utkání před Světovým pohárem porazili v Petrohradě Českou republiku 4:3. Nechybělo mnoho, aby hosté v závěru zápasu vyrovnali. Proti ale byl brankář „Sborné komandy“ Sergej Bobrovskij, jenž hbitým zákrokem sebral Tomáši Plekancovi jasný gól.


Bude vás zajímat:


„Měl jsem štěstí, že jsem to levým betonem vykopl ven,“ uvedl gólman Columbusu Blue Jackets v rozhovoru pro webové stránky nhl.com.
„V závěru jsme však hru hodně zvedli a šli si za vyrovnáním. Tam byla škoda, že minutu před koncem nedal Tomáš Plekanec skoro do prázdné brány,“ litoval po utkání trenér České republiky Josef Jandač.

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -