- Reklama -

VIDEO: Bum! Phaneuf fantasticky zboural Rantanena

- Reklama -

Pondělní zápas mezi Los Angeles a Coloradem, který byl zároveň soubojem dvou celků na hraně postupu do play-off, přinesl pořádné emoce.
Ty rozproudil zejména mohutný hit na otevřené scéně, kterým obránce Kings Dion Phaneuf vystavil ráznou stopku útočníkovi Avalanche Mikku Rantanenovi.
Ukázka hokejové nádhery z poloviny první třetiny se příliš nelíbila zadákovi Nikitu Zadorovi, jenž se rozhodl spoluhráče pomstít a vyzval Phaneufa k bitce.
Oba mančafty držely před vzájemným utkáním divoké karty v Západní konferenci a postup do bojů o Stanley Cup neměly zajištěn. Na záda jim dýchali Blues a Stars.

Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -