- Reklama -

VIDEO: Čepice na led! Kaše má svůj první hattrick v NHL

- Reklama -

Fanshop týmu
Ondřej Kaše válí! Český útočník ovládl dva poslední duely Ducks, když jej novináři vyhlásili první hvězdou jak u sobotní výhry 6:5 po nájezdech nad New Jersey, tak i u středečního triumfu 6:3 proti Dallasu. V souboji se Stars k tomu třiadvacetiletý rodák z Kadaně předvedl své první třígólové představení v NHL.
Kaše otevřel skóre zápasu v 7. minutě, druhou brankou na konci prostředního dějství snížil stav na 2:3 a třetí v 51. minutě utkání vyrovnával.
„Snažím se o něco více tlačit k bráně a štěstí bylo na mé straně, rozpovídal se forvard po zápase. A jak si užil házení čepic na led? „Šílený pocit. Byl jsem šťastný, že jsem ho (hattrick) mohl vstřelit. Jednalo se pro nás o důležité dva body.“
Chomutovský odchovanec, který vstoupil do prestižní ligy na draftu 2014, vynechal vinou otřesu mozku úvod sezóny. V 15 kláních od návratu pak vsítil osm gólů a přidal šest asistencí.




Titulní foto: Icon Sporswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -