- Reklama -

VIDEO: Češi těsně podlehli Rusům, USA si pohrály s Kazachy

- Reklama -

Kompletní program a výsledky MS hráčů do 20 let naleznete ZDE.

Skupina A

Česko 1:2 Rusko (0:1, 1:1, 0:0)

Branky a nahrávky: 36. Kondelík (Kvasnička, Plášek ml.) – 18. Galimov (Slepec), 36. Kovalenko (Šen, Alexejev)
Střely na bránu: 25:28
Diváci: 14 523
Česko: Dostál (Patera) – J. Galvas (A), Kvasnička, Gaspar, D. Mikyska, F. Král, Bukač – Hrabík, Nečas (C), M. Kaut (A) – Machala, Hladonik, Zadina – Plášek ml., Kondelík, Lauko – Pekař, Kern, Pour.

Rusko: Kočetkov (Tarasov) – Žuravljov, Ilja Morozov, Rubinčik, Samorukov (A), Romanov, Alexejev, Olšanskij– Slepec, Galimov, Muranov – K. Kostin (C), Kravcov (A), Denisenko – Starkov, Šen, Kovalenko – Podkolzin, Ivan Morozov, Marčenko.


K výsledku se vyjádřil i kouč Václav Varaďa:

Skupina B

Kazachstán 2:8 USA (1:4, 0:3, 1:1)

Branky a nahrávky: 2. Bujalskij (Orechov), 50. Mitěnkov (Orechov, Gaťjatov) – 2. Wahlstrom(Poehling), 6. Farabee (Robertson, Q. Hughes), 9. Farabee (Robertson, Norris), 13. Farabee (Robertson), 26. Chmelevski (Poehling, M. Anderson), 31. Poehling, 32. Madden (Miller), 41. Norris (Robertson)
Střely na bránu: 13-66
Kazachstán: Nurek (9. Jeremejev, od 32. Nurek) – Samat Danijar (A), Orechov (A), Musabajev, Chripkov, D. Muratov, Šinkareckij, A. Koroljov – Makuckij, Sajan Danijar (C), Gaťjatov – Treťjakovskij, Žorabek, Vereščagin – Musorov, Mitěnkov, Bojko – Gusejnov, B. Muratov, Bujalskij – Ďomin.

USA: Primeau (Knight) – Q. Hughes (A), Kemp, Samberg, M. Anderson (C), M. Samuelsson, Miller, St. Ivany – Farabee, Norris (A), Robertson – Cates, Barratt, Madden – Cockerill, Poehling, Wahlstrom – Drury, Chmelevski, O’Brien.
- Reklama -

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -