- Reklama -

VIDEO: Chicagský prospekt šokoval v Rusku svým brutálním vystoupením

- Reklama -

Fanshop týmu
Jedna z nejdivočejších scén aktuální hokejové sezóny byla k vidění tento týden v euroasijské KHL. Chicagský prospekt Artur Kayumov uštědřil soupeři devastující hit do oblasti hlavy, udeřil sudího a poté eskortován z ledu rozvášňoval dav. A to vše v rozmezí několika minut.
Za svůj výkon si ruský forvard vykoledoval 13zápasovou suspendaci.
K incidentu došlo v pátek, kdy za Jaroslavl hrající Kayumov brutálně napadl hráče Helsinek Jespera Jensena. Rodák z Podgorného obdržel ve hře pětiminutový trest a dvě separátně udělená vyloučení z utkání – jedno za hit a druhé za pěst do tváře jednoho ze sudích.
Celou scénu můžete zhlédnout v přiloženém videu.
Dvacetiletý Kayumov naskočil v tomto ročníku do 20 duelů, v nichž si připsal čtyři góly a sedm asistencí. Nejzajímavější ovšem je, že loni zaznamenal za 20 zápasů pouze dvě trestné minuty.
Blackhawks si Kayumova vybrali na draftu 2016 z celkového 50. místa. Volbu získali v rámci trejdu s Bryanem Bickellem a Teuvem Teravainenem (připomeňte si ZDE).



- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -