- Reklama -

Chvíle hrůzy v Bostonu. Zápas poznamenal děsivý incident

- Reklama -

Útočník Sens Scott Sabourin opustil sobotní duel v Bostonu na nosítkách. Důvodem byla nezaviněná srážka s forvardem Bruins Davidem Backesem, jež způsobila mimořádné 10minutové přerušení.
K nešťastnému incidentu, po kterém se do kabin odebral také emočně otřesený Backes a jenž rozplakal i některé fanoušky v TD Garden, došlo v první třetině.




Sabourin po tvrdém nárazu, při němž o sebe udeřily helmy, upadl na led a notnou dobu na něm se zkrvaveným obličejem bezvládně ležel.

- Reklama -


Kolem zraněného hráče se semkli hokejisté obou mužstev, přičemž neblíže mu byl se slzami v očích Backes.
Ve chvíli, kdy Sabourina zdravotníci odnášeli, se vyprázdnily obě střídačky a krásným sportovním gestem se s ním rozloučily.


Podle informací, které začaly přicházet v průběhu první přestávky, Sabourin dokázal při cestě do nemocnice hýbat palci a od zámořských žurnalistů se tak začala šířit pozitivnější nálada.
Ještě lepší zpráva pak přišla v neděli od samotného hráče. Ten na svém instagramu poděkoval všem za přání k uzdravení a zveřejnil fotku s úsměvem na tváři.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -