- Reklama -

VIDEO: ČT odkryje soukromí českých hvězd NHL

- Reklama -

Kanadsko-americká NHL je v ČR jednou z nejsledovanějších zahraničních sportovních soutěží. Každý den se z televizních zpráv hrnou informace o tom, kolik si který český hráč připsal bodů, jak si polepšil v té či oné tabulce, kdo se zranil nebo přestoupil. O vlastním životě hokejistů se toho ale z obrazovek příliš nedozvíme. Česká televize se však rozhodla prolomit ledy a přichází s docusoapem Sezóna za vodou, jenž má nechat diváky nahlédnout do soukromí Čechů v NHL.
„Název dokumentární série naznačuje, že pro nejlepší české hráče znamená angažmá v NHL zajištění na celý život. Ale teprve obsah každého jednoho příběhu odhalí, co všechno se někdy skrývá v pozadí sportovních výkonů,“ řekl o cyklu šéfkomentátor Redakce sportu ČT Robert Záruba.
Diváci budou moci sérii Sezóna za vodou sledovat po šest večerů od 6. dubna, a to každou středu od 21:00 hod. na stanici ČT 1.

Sezóna za vodou

Neobyčejný pohled na obyčejný život českých hokejových hvězd v zámoří. Nový docusoap Sezóna za vodou startuje 6. dubna ve 21:00 na ČT1 → www.ceskatelevize.cz/sezonazavodou

Zveřejnil(a) Česká televize dne 31. březen 2016

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -