- Reklama -

VIDEO: Další Pastrňákův večer. K výhře Bostonu přispěl čtyřmi body

- Reklama -

Boston zvládl vstup do druhého kola play-off na jedničku. Otevírací partii s Tampou Bay ovládl poměrem 6:2, když se na vysoké výhře významně podílel i český útočník David Pastrňák.
Jednadvacetiletý křídelník zazářil čtyřmi asistencemi a se 17 body se vrátil do čela bodování play-off. Spolu s Pastrňákem se zaskvěl i celý první útok Bruins – Brad Marchand si připsal čtyři body (1+3), Patrice Bergeron tři (1+2).


Jedním z nejkrásnějších momentů zápasu přitom byla Pastrňákova druhá asistence, která měla nejen oči, ale i uši a mozek. Havířovský odchovanec si zkraje druhé třetiny vybruslil z rohu kluziště a dokonalou přihrávkou uvolnil ve střelecké pozici Bergerona. Způsob, jakým „Pasta“ přihrával, svědčí o jeho mimořádné fazóně i sebedůvěře.
Druhé utkání série je na programu v noci z pondělí na úterý.
Pastrňákova druhá gólová přihrávka:

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -