- Reklama -

VIDEO: Ďas Rinaldo. Brutálním zákrokem rozpoutal hromadnou rvačku

- Reklama -

Útočník Coyotes Zac Rinaldo může očekávat problémy. Po sobotním klání proti Coloradu je totiž více než pravděpodobné, že si na něj posvítí Oddělení hráčské bezpečnosti NHL.
Sedmadvacetiletý Kanaďan, jenž od roku 2012 nasbíral 672 trestných minut a kvůli suspendacím vynechal 19 zápasů, začal svou jízdu za disciplinárkou v 9. minutě druhé třetiny utkání. Po vcelku nenápadném hitu na Nathana MacKinnona předvedl svou divokou náturu teprve devatenáctiletému obránci Samuelu Girardovi, kterého knokautoval šokující ranou pěstí do obličeje. Girard okamžitě padl k ledu a posléze musel být ošetřen.
Rinaldovo počínání rozpoutalo hromadnou melu, v níž rozhodčí rozdali celkem 52 trestných minut. Samotný iniciátor byl vyloučen do konce zápasu.


- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -