- Reklama -

VIDEO: Démon Wilson opět na scéně. Bude suspendován i ve finále?

- Reklama -

Fanda NHL
Tomu Wilsonovi trvalo ve finále pouze dvě třetiny, než na sebe opět upozornil kontroverzním chováním. Útočník Capitals si tentokrát vysloužil kritiku za svůj hit na Jonathana Marchessaulta.
Za vyrovnaného stavu 4:4 si Wilson na vegaského forvarda nečekaně počíhal ve středním pásmu a tvrdým úderem jej poslal do kabin. Marchessault do utkání znovu nastoupil, před návratem na led ale musel projít vyšetřením, jenž mělo vyloučit otřes mozku.

  • Sestřih celého utkání naleznete ZDE

„Bylo to po odehrání puku…Myslím, že liga si na to posvítí,“ řekla Wilsonova další oběť v letošním play-off po konci zápasu. „Všichni víme, co je zač,“ narážel Marchessault na předchozí prohřešky „zlého muže“ washingtonského celku.
Wilson byl po poradě rozhodčích potrestán dvěma minutami, v zámoří se však s jeho jménem opět skloňuje i slovo suspendace.
EDIT: Tom Wilson pohovor s Oddělením hráčské bezpečnosti  absolvovat nebude a suspendace mu tedy nehrozí.


- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -