- Reklama -

VIDEO: Detroitu se rozpadá obrana. Phaneufova dělovka poslala na marodku DeKeysera

- Reklama -

Problémy se složením obranných řad má před pátečním utkáním s Coloradem trenér Detroitu Jeff Blashill. Kromě Mikea Greena (tříslo) a Niklase Kronwalla (koleno) mu zřejmě bude chybět další obránce Danny DeKeyser.
Pětadvacetiletý Američan se zranil ve středečním utkání proti Ottawě. Rodák z Macomb Township odstoupil ze hry v první minutě třetí třetiny poté, co ho před brankou Red Wings trefila dělovka zadáka Senators Diona Phaneufa.
Kouč Blashill po utkání uvedl, že jeho svěřenec má po zásahu pukem pohmožděné koleno na pravé noze. Zranění třetího nejproduktivnějšího obránce Detroitu snad není vážné. Klub mu přidělil status „day-to-day“. To znamená, že by se měl dát do kupy v řádu několika dní.

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -