- Reklama -

VIDEO: Drsný závěr přípravy. V bitvě mezi Knights a Sharks to schytal i sudí

- Reklama -

San Jose a Vegas se jednoduše nemají v lásce.
Zlá krev mezi divizními rivaly se projevila v plné velikosti během nedělního vzájemného zápasu. Závěrečné utkání preseason se proměnilo v přehlídku hromadných mel, v němž bylo rozdáno celkem 114 trestných minut.
Fanda NHL
První incident odstartoval gólman Sharks Aaron Dell, který udeřil loktem kolem projíždějícího Marka Stonea.


A toto byl výsledek:


Krátce nato byl vyloučen ze zápasu forvard San Jose Evander Kane za napadení rozhodčího, kterému během potyčky s Derykem Engellandem uštědřil sekyru. Kane si poté novinářům stěžoval, že jeho trest byl neoprávněný.

Animozita mezi oběma celky má kořeny v prvním kole posledního play-off, v němž musel o postupujícím rozhodnout až sedmý duel. Zatímco na jaře se radovali Kaliforňané, v neděli zvítězil nevadský celek 5:1.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -