- Reklama -

VIDEO: Fanoušci zbystřili. Stamkos bránil Kučerova a vrhnul se do bitky

- Reklama -

Útočník Tampy Steven Stamkos rozhodně není znám jako rváč, o to více budilo jeho sobotní vystoupení proti Montrealu pozornost.
Jen krátce poté, co obránce Canadiens Karl Alzner sestřelil forvarda Nikitu Kučerova úderem „koleno na koleno“, se vydal Stamkos na odvetnou misi a vyměnil si s Alznerem několik ran. Bitka to nebyla nikterak úchvatná a s nadsázkou se dá napsat, že neoslnila ani rozhodčí.
Zatímco Alzner vyfasoval pětiminutový trest, Stamkos musel zkousnout větší „odměnu“. Sudí mu nadělili celkem 17 trestných minut (5 + 2 + 10).
Pro osmadvacetiletého Stamkose se jednalo o třetí pěstní výměnu názorů v jeho kariéře. Před Alznerem zažil poslední bitku s Bradem Marchandem v roce 2015.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -