- Reklama -

VIDEO: Frustrace šla ven. Gólman Nashvillu po pátém gólu Sharks zničil hokejku

- Reklama -

Hokejisté Nashvillu prohráli v rozhodujícím sedmém utkání druhého kola play off NHL na ledě San Jose 0:5 a jejich pohárová pouť tak skončila krutým debaklem. Brankář Predátorů Pekka Rinne čelil 26 střelám, v postupném sledu ho překonali Joe Pavelski, Joel Ward, Logan Couture, Joe Thornton a Patrick Marleau.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Po pátém gólu Sharks se finský gólman nechal unést frustrací, zlomil hokejku o konstrukci vlastní branky a okamžitě zamířil na střídačku. V čase 43:54 ho vystřídal Carter Hutton, který si ve zbytku zápasu připsal jen jeden zákrok.
„Bylo to dětinské. Člověk nechce sezónu končit takovým způsobem,“ vyprávěl po zápase zklamaný strážce hostující svatyně. „Přeju si, abych to nemusel udělat. Ano, byl jsem naštvaný, proto jsem tu hokejku zničil,“ dodal třiatřicetiletý rodák z Kempele.

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -