- Reklama -

VIDEO: Gretzky už učí svého vnuka držet hokejku

- Reklama -

Již v necelých dvou letech začal Wayne Gretzky pravidelně překonávat svého prvního brankáře. Byla jím jeho babička a brankou se stalo křeslo, na kterém v obývacím pokoji seděla. Tvrdí se, že po „zápase“ s malým Waynem byly její nohy hodně otlučené, samá modřina.
Uběhlo více než padesát let a dnes se nejlepší hokejista všech dob stejným způsobem věnuje svému vnukovi. Ani ne roční syn Pauliny Gretzké a golfového profesionála a osminásobného vítěze na PGA Tour Dustina Johnsona, Tatum Gretzky Johnson (první svíčku na narozeninovém dortu se pokusí sfouknout teprve 19. ledna) se už učí od legendárního kanadského centra ovládat malou hokejku a míček.
Krátké video jedné z prvních lekcí zveřejnila na své stránce na Instagramu babička šikovného kloučka Janet Jones Gretzky.

PaPa is not going to give up time to learn how to hold the stick before you turn 1#Tatumhockey#next99

Video zveřejněné uživatelem @janetgretzky,

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -