- Reklama -

VIDEO: HertlShow! Český útočník předvedl jeden ze svých životních výkonů

- Reklama -

Fanshop týmu
Český útočník Tomáš Hertl má za sebou jeden z nejvydařenějších zápasů ve své kariéře. V úterním duelu s Pittsburghem zkompletoval hattrick, připsal si 100. gól v NHL a dokázal bodovat v pátém utkání po sobě.
Svým výkonem pomohl San Jose skolil Tučňáky v poměru 5:2 (sestřih ZDE).

Pětadvacetiletý rodák z Prahy skóroval poprvé v 15. minutě, když po přihrávce Evandera Kanea poslal Sharks do vedení 2:1.
Druhou přesnou trefu přidal na začátku třetího dějství, kdy dorazil střelu obránce Justina Brauna. 4:1 pro Žraloky.
Své třígólové představení pak pečetil v poslední minutě základní hrací doby střelou do prázdné branky při hře Penguins bez gólmana.
„Je to fantastický pocit. Snažil jsem se tlačit do branky a často zakončovat,“ uvedl Hertl po střetnutí. „Jsem nadšený z toho, jak to dopadlo. Vyšlo to mě i týmu.“
Pro slávistického odchovance se jednalo o druhý hattrick v zámořské soutěži.



- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -