- Reklama -

VIDEO: Hokejové MeToo? Marchand během zápasu olizoval Komarova

- Reklama -

O Bradu Marchandovi je známo, že umí provokovat jako nikdo jiný. Devětadvacetiletý útočník Bruins stvrdil svou pověst i v úvodním zápase série proti Torontu (5:1 – sestřih zápasu ZDE), když si originálně pohrával s forvardem Leo Komarovem.
Marchand se dostal se svým sokem do hodně intimního okamžiku, v rámci něhož – a teď čtěte pozorně – mu jemně olizoval krček.
Komarov si během duelu na bostonského filutu několikrát vyšlápl, místo tvrdé odplaty se mu však dostalo romantické odpovědi.


„Po přerušení hry se ke mně pořád přibližoval. Myslel jsem si, že když se mě chtěl neustále dotýkat, že se můžeme sblížit ještě více,“ glosoval celý moment po utkání Marchand.
Jak se bude vztah dvou hokejistů dále vyvíjet, můžeme sledovat už pozítří, kdy je na programu další vzájemný souboj.
Bradovi každopádně držíme palce a doufáme, že za své otevřené city nebude popotahován u soudu.



Marchand během přestávkového rozhovoru: „Svůj vztah budujeme již několik let.“

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -