VIDEO: Hrubé selhání sudích. San Jose vyhrálo gólem, který neměl platit

Přidal  Daniel Reichel   do  , , , ,      16. 5. 2019 5:59    Komentáře nejsou povolené u textu s názvem VIDEO: Hrubé selhání sudích. San Jose vyhrálo gólem, který neměl platit  

Třetí duel finále Západní konference mezi Sharks a Blues rozhodla až branka v prodloužení, kterou San Jose uzavřelo skóre na 5:4. Vítězný gól Erika Karlssona však padl po očividné přihrávce rukou ze strany Tima Meiera a neměl tedy platit.

Žádný ze čtyř sudích na ledě si momentu, po němž musí podle pravidel následovat přerušení hry, bohužel nevšiml.

Lavička St. Louis nemohla využít ani „coach’s challenge“. Stanovy totiž přezkoumání situace videem v případě přihrávky rukou neumožňují.

Žraloci se po kontroverzním konci ujali vedení v sérii 2-1.

Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby.Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.