- Reklama -

VIDEO: Jágrova bodová série skončila v Torontu, české legendě se povedlo alespoň selfie s fanouškem

- Reklama -

selfie

„To se teď stalo. Přiblížil se a praštil hokejkou do plexi. Je to neuvěřitelné. Jsem nemotora, proto mám jen jednu fotku.“

Touhle větou okomentoval jeden hokejový nadšenec s přezdívkou kblades1983 společnou fotografii s Jaromírem Jágrem, kterou pořídil těsně před zahájením pondělního zápasu mezi Torontem a Floridou za ochranným plexisklem a hned si ji umístil na svůj Instagram.
Fanoušek v torontské aréně Air Canada Centre zaujal pozornost českého forvarda dresem Pittsburghu ze sezóny 1991-92 s Jágrovou jmenovkou a legendárním číslem 68. Panteři sice porazili Maple Leafs 4:3, ale Jágr v Torontu přerušil pětizápasovou bodovou šňůru, během které zaznamenal dvě branky a pět asistencí.
„Věděl jsem, že to pro mě nebude dobré utkání, tak jsem se aspoň vyfotil. Aspoň něco se mi dnes večer povedlo. A někdo je spokojený,“ uvedl Jaromír Jágr v rozhovoru pro kanadskou televizi TSN.

Foto: Bridget Samuels

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -