- Reklama -

VIDEO: Kaše hrdinou večera! Úžasným gólem rozhodl prodloužení

- Reklama -

Nedělní souboj mezi Coloradem a Anaheimem muselo rozhodnout prodloužení, v němž exceloval český útočník Ondřej Kaše.
Avalanche vstupovali do třetího dějství s dvoubrankovým náskokem 3:1, který ale v rozmezí 96 sekund po gólech Henriquea a Keslera ztratili. Obrat v nastaveném čase pak dokonal dvaadvacetiletý kadaňský rodák, jenž při přečíslení dvou na jednoho objel obránce Samuela Girarda a fantastickým zakončením pod horní tyč rozhodl o dvou bodech pro Ducks.
„V 90 procentech případů přihrávám, ale tentokrát jsem to vzal na sebe, protože nešlo nikam nahrát,“ řekl po zápase Kaše, jenž ukončil čtyřzápasový střelecký půst a zaznamenal 19. gól v sezoně.
Kalifornský celek uspěl ve třetím ze čtyř zápasů a na úkor rivalů z Los Angeles se posunul na třetí místo v Pacifické divizi. Avalanche naopak z posledních čtyř duelů zvítězili pouze jednou, ale díky bodu ze souboje s Anaheimem momentálně drží druhou divokou kartu zajišťující účast v play off.


Dnes jsme byli lepším týmem, řekl Kaše v pozápasovém rozhovoru:

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -