- Reklama -

VIDEO: Kontroverze v Bostonu. Měl Matthewsův gól platit?

- Reklama -

Fanshop týmu
Boston ztrácí v sérii s Torontem 2:3, když v pátek na domácím ledě podlehl kanadskému soupeři 1:2. K výhře Maple Leafs přitom příspěl velkou měrou gól, který podle nestranných pozorovatelů neměl platit.
Jedná se o branku forvarda Austona Matthewse, který v 52. minutě otevřel skóre utkání. Bruins ihned reklamovali nedovolené bránění brankáři. Bohužel pro ně marně. Ani telefonát do Toronta sudí nepřesvědčil a gól znovu uznali.

„Z mého pohledu se jedná jednoznačně o nedovolené bránění gólmanovi,“ uvedl po zápase kouč Bostonu Bruce Cassidy.
A ve svém názoru není sám. Na stranu klubu z Massachusetts se postavili brankáři Mike McKenna nebo Cam Talbot, kterých se na jejich pohled zeptali zámořští novináři.
Vedení soutěže svůj verdikt odůvodnilo, že mělo o incidentu pochybnosti a proto ponechalo původní rozhodnutí arbitrů.
Odvrátit konec sezóny se pokusí Bruins v neděli od 21:00 středoevropského času.



- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -