- Reklama -

VIDEO: Kontroverze zkraje šampionátu. Byl trest pro Zbořila oprávněný?

- Reklama -

O úvodním utkání českého výběru na letošním mistrovství světa juniorů se bude dozajista mluvit i v souvislosti se zákrokem obránce Jakuba Zbořila. Ten v 11. minutě první třetiny vrazil do ruského forvarda Jegora Korškova u mantinelu tak nešikovně, že jej rozhodčí vyloučili na pět minut plus do konce utkání za vražení na hrazení.
Osmnáctiletému brněnskému odchovanci, který byl letos draftován týmem Boston Bruins, tak potenciálně hrozí i disciplinární řízení IIHF.
Rozhodnutí sudích však budí pochybnosti. Někteří novináři upozorňují na postavení ruského hráče, který se ve chvíli Zbořilova hitu nacházel více než metr od mantinelu.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -