- Reklama -

VIDEO: Kontroverzní Crosby. Zákeřně fauloval, poté dal fantastický gól, nakonec přišel o zuby

- Reklama -

Útočník Pittsburghu Sidney Crosby ukázal v úterním zápase proti Buffalu svou špatnou i světlou stránku. A vše stihl během krátké doby.
Nejprve šokoval pozorné diváky nepříjemným (a dle všeho úmyslným) zásahem holí do rozkroku Ryana O’Reillyho zkraje prvního dějství. „Side, máš problém,“ glosoval jeho počin komentátor buffallské stanice Rick Jeanneret. Zvuk píšťalky rozhodčích se však nerozezněl.

Na konci téže třetiny bylo ale vše zapomenuto, když suverénně prokličkoval středním i útočným pásmem a vsítil jeden ze svých nejkrásnější gólů v této sezóně. A ani na to nepotřeboval obě své ruce…

Samotný závěr zápasu se pak pro velkého Sida v dobrém duchu nenesl. V momentě, kdy se snažil skórovat za stavu 3:1 pro Penguins do odkryté brány soupeře, jej vysoká hůl Evandera Kanea připravila o několik zubů.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -