- Reklama -

VIDEO: Marchand se připomněl loktem ve tváři. Lize se zákrok nelíbí

- Reklama -

Jeden z nejménně oblíbených hráčů NHL se v úterý připomněl dalším hrubým zákrokem. Řeč je o kanadském útočníkovi ve službách Bostonu Bradu Marchandovi.
Hokejista, jemuž jeho odpůrci přezdívají „The Rat“ (krysa), se předvedl na konci třetí třetiny duelu s New Jersey, když tvrdě zasáhl loktem obličej švédského forvarda Marcuse Johanssona. Rozhodčí přitom ponechali úder bez povšimnutí.

Oddělení hráčské bezpečnosti NHL přesto ve středu oznámilo, že se Marchandovým počínáním bude zabývat a s hráčem bude mít slyšení po telefonu.
Bostonskému křídelníkovi tak hrozí šestá suspendace v jeho kariéře. Naposledy byl takto potrestaný v dubnu 2017 za píchnutí do beka Tampy Bay Jakea Dotchina.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -