- Reklama -

VIDEO: Marchand se rozplakal. Vzali nám naše sny, smutnil forvard Bruins

- Reklama -

Středeční noc byla pro příznivce Bruins jedna z nejtěžších. Pouhých 60 minut je dělilo od zisku Stanley Cupu, který jim nakonec po výhře 4:1 uzmuli Blues. A tak zatímco v St. Louis probíhá velká párty, v Bostonu se pláče.
A slzy netekly pouze fanouškům.

Kalich hořkosti si museli vypít hráči, kteří po utkání rozdávali rozhovory. Jedním z nich byl i útočník Brad Marchand, jenž nedokázal potlačit slzy.
„Zlomilo nám to srdce. Je těžké to popsat,“ smutnil před kamerami rodák z Halifaxu. „Vzali nám naše sny, všechno, pro co jsme naše životy pracovali.“
Marchandovu pláči se nelze divit. Je mu 31 a také mnozí z jeho hvězdných parťáků mají to nejlepší za sebou. Zdenu Chárovi je 42, Patrici Bergeronovi 33, Davidu Krejčímu 32, Tuukku Raskovi 31…
„Nikdy nevíte, zda dostanete tuto šanci znovu,“ dodal zkušený křídelník pro stanici NESN. „Mohla to být pro nás poslední příležitost,“ dodal Marchand s vědomím toho, že on i jeho parťáci stárnou.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Brad #Marchand had to fight back tears during his post-game scrum. . (🎥: @nesn)

Příspěvek sdílený TSN (@tsn_official),

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -