- Reklama -

VIDEO: McDavid zaznamenal stý bod v NHL, na uznání vítězné trefy si musel počkat

- Reklama -

Vítězný gól Edmontonu v duelu s Floridou vstřelil tři sekundy před koncem prodloužení Connor McDavid. Na potvrzení rozhodující trefy si ale musel počkat, jelikož sudí konzultovali uznání gólu s videorozhodčím. Z opakovaného závěru se nakonec podařilo rozluštit, zda gól měl platit či ne, takže kapitán Oilers i jeho spoluhráči si určitě oddechli při finálním verdiktu rozhodčího.


Bude vás zajímat:


Dvacetiletý rodák Richmond Hill si v zápase připsal asistence u prvních dvou branek Edmontonu. Díky přihrávce na úvodní gól Zacka Kassiana mohl McDavid oslavit svůj stý bod v kariéře. Jednička draftu NHL v roce 2015 odehrála v základní části soutěže 92 utkání, na kontě má 102 bodů za 31 branek a 71 přihrávek.
100. bod Connora McDavida v NHL

Vítězná branka Connora McDavida

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -