- Reklama -

VIDEO: Monstrum Byfuglien. Obránce Winnipegu drtil dva soky najednou

- Reklama -

Druhý zápas série mezi Nashvillem a Winnipegem patřil k ozdobám letošního play-off. Napínavý souboj dospěl za stavu 4:4 do prodloužení, v němž musela rozhodnout až druhá dvacetiminutovka.
Ještě před tím, než se nastavoval čas, si však vysloužil pozornost hřmotný bek Jets Dustin Byfuglien. Třiatřicetiletý Američan, jenž je znám tím, že pro pořádnou ránu nejde daleko, se tentokrát ukázal jako dokonalý „Predsbijec“.


Během přerušené hry si vzal do parády dva hráče Nashvillu najednou a oba pořádně vytahal za uši (čti pohazoval s nimi jak s hadrovými panenkami). Každá z jeho paží zvládla jednoho soka. A aby toho nebylo málo, „vrhl“ se na něj i čárový sudí, jenž už tomuto „vraždění neviňátek“ nechtěl přihlížet.
Zdatný zadák si se všemi s přehledem poradil.
Winnipeg nakonec padl 4:5, Byfuglienův výkon si i tak zaslouží potlesk.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -