- Reklama -

VIDEO: Monstrum opět v akci. Byfuglien si vzal do péče dva Rytíře najednou

- Reklama -

Fanshop týmu
Letošní play-off tak trochu patří i Dustinu Byfuglienovi. Hřmotný obránce Winnipegu opakovaně ukazuje, zač si vysloužil přezdívku „Big Buff“, a je jednou z ústředních postav svého týmu.
Třiatřicetiletý Američan se naposledy výrazně projevil ve třetím duelu série s Vegas, v němž si vzal do parády dva protivníky najednou.


NEPŘEHLÉDNĚTE: Monstrum Byfuglien. Obránce Winnipegu drtil dva soky najednou


Během hromadné potyčky ve druhém dějství se rozhodl Byfuglien utnout celý spor rázným uchopením českého útočníka Tomáše Noska a beka Colina Millera, které doslova odtáhl a povalil na led. Posléze je ještě navíc notnou chvíli držel za dresy, aby si jejich následné kroky řádně pohlídal.
Protivníci se na odpor nevzmohli. A při pohledu na Byfuglienovu sílu se nelze čemu divit.

- Reklama -

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -