- Reklama -

VIDEO: Nestoudný Bonino. Svým filmováním poslal Capitals do kolen

- Reklama -

Na okraji propasti se ocitli hráči Washingtonu. Ve čtvrtém utkání série proti Pittsburghu prohráli 2:3 a od vyřazení je dělí pouze jeden zápas. Tučňáci si ale vypomohli i nesportovním chováním.
Nejvíce bezradnosti na tvářích washingtonských hokejistů bylo vidět po teatrálním výstupu útočníka Penguins Nicka Bonina. Ten svým hereckým představením dvě minuty před koncem klání poslal T.J. Oshieho na trestnou lavici za údajný zásah holí do obličeje a připravil tak Washington o možnost vyrovnání.
Na zpomaleném záběru je ale jasně vidět, že se Oshieho hokejka jeho tváře vůbec nedotkla. Výrazné zaklonění hlavy a bolestivý výraz ve tváři tak byl pouze nedůstojnou snahou o pozornost rozhodčích.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -