- Reklama -

VIDEO: Oh my Goodness! Sedin zazdil gólovou tutovku

- Reklama -

Daniel Sedin nepatří k hráčům, kteří by bránu míjeli příliš často. Jeho selhání v nedělním utkání proti Edmontonu proto zaujalo o to více.
Pětatřicetiletý Canuck měl cestu ke gólu připravenou jako na zlatém podnose. Puk odražený od gólmana Oilers Anderse Nilssona přímo před prázdnou bránu však zpracoval tím nejhorším možným způsobem.

Zpomalené záběry zmařené šance působí na fanoušky Vancouveru ještě trýznivěji.


Na opačném pólu škály hokejových dovedností se naopak umístila chytrá přihrávka Connora McDavida z dřívější pasáže utkání. Přehled, s jakým se zbavil protihráče, zapadá do kontextu jeho posledních vystoupení. Osmnáctiletý útočník si v šesti zápasech připsal 5 bodů za tři góly a dvě přihrávky.

Oilers nakonec zvítězili na ledě Canucks 2:1 po prodloužení.
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -