- Reklama -

VIDEO: Otřes mozku. To je výsledek hitu Jakuba Voráčka na Kevana Millera

- Reklama -

Americký hokejista Kevan Miller má po střetu se soupeřem v sobotním utkání proti Philadelphii otřes mozku a není jisté, kdy se vrátí na led. Fanoušky Bostonu o tom včera informoval hlavní kouč Bruins Claude Julien.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


„Kevan utrpěl otřes mozku a musí projít vyšetřením podle protokolu NHL,“ uvedl šestapadesátiletý rodák z Blind River.
Kevan Miller musel odstoupit ze zápasu v polovině 29. minuty po střetu s útočníkem Flyers Jakubem Voráčkem. Po tvrdém nárazu do zadního mantinelu zůstal ležet na ledě, ale naštěstí se po chvíli sám zvedl a lehce otřesený odjel na střídačku. Poté se za doprovodu týmového lékaře odebral do kabiny.
Jakub Voráček obdržel za svůj atak pětiminutový trest za vražení na hrazení. Podle generálního manažera Letců Rona Hextala ale zákrok nejproduktivnějšího hráče Letců dosavadního průběhu letošní sezóny nepřekročil rámec pravidel.
„Bylo to strašné rozhodnutí,“ komentoval Hextall vyloučení českého forvarda. „Podle mého názoru to faul nebyl. ´Jake´ při napadání dokončoval souboj, což je jeho práce. Tomu vyloučení nerozumím. Ten zákrok nebyl ani na dvě minuty. Byl to moment, který zápas ovlivnil, ale neprohrál nám ho.“

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -