- Reklama -

VIDEO: Pánik poslal Jágra na marodku

- Reklama -

Jaromír Jágr se během sobotního utkání Floridy proti Chicagu zranil. Poté, co ho ve 23. minutě u mantinelu atakoval slovenský forvard Richard Pánik, vynechal pětačtyřicetiletý forvard valnou část druhé třetiny. V jejím závěru se sice znovu zapojil do hry, ale po přestávce už se na ledě neobjevil.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Jágr absolvoval deset střídání a odehrál deset minut a pět sekund. Kouč Panthers Tom Rowe po utkání sdělil novinářům, že se jedná o zranění v dolní části těla, které by nemělo být vážného charakteru. Kladenský odchovanec údajně odcestuje s mužstvem k pondělnímu zápasu do Buffala, zatím ale není jasné, zda v něm nastoupí.


Bude vás zajímat:

- Reklama -

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -