- Reklama -

VIDEO: Pardubice řádí v NHL! Nosek začíná přispívat k vegaské senzaci

- Reklama -

Fanshop týmu
Věříte v zázraky?
Golden Knights dělí od finále Stanley Cupu už pouze jedno vítězství. Vegas dokázalo čtvrtý zápas série třetího kola proti Winnipegu opanovat poměrem 3:2 a rázně vykročilo za dalším přepsáním historických kronik NHL. Svůj dílek do této neuvěřitelné skládačky navíc přidal i český útočník Tomáš Nosek.
Pardubický odchovanec měl doposud na svém kontě z letošního play-off pouze jednu asistenci, ve čtvrtek se dočkal i gólové radosti.

  • Sestřih celého utkání naleznete ZDE.

Akci z poloviny klání odstartoval za vyrovnaného stavu 1:1 francouzský forvard Pierre-Edouard Bellemare svou střelou od modré. Gólman Jets Connor Hellebuyck ji vyrazil pouze před sebe, Bellemare objel branku a přenechal pole působnosti Noskovi. Ten už si věděl rady a umístil kotouč do winnipegské svatyně.
„…nazval bych to smůlou. Jejich gól by výsledkem špatného odrazu puku,“ okomentoval Noskovu trefu Helleybuyck. „Hvězdy jim zatím přejí, ale to se změní.“


Kanadskému klubu se poté ještě podařilo vyrovnat na 2:2. O třetí výhře nevadského celku za sebou však rozhodl v 54. minutě Reilly Smith.


Pozápasové rozhovory s Tomášem Noskem:

- Reklama -


Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -