- Reklama -

VIDEO: Pastrňák válí! Po gólu, přihrávce a bitce zkompletoval hattrick Gordieho Howea

- Reklama -

„Pasta“ je k nezastavení!
Bostonský útočník David Pastrňák skóroval ve čtvrtečním duelu s Tampou (4:2) počtvrté v řadě a díky gólu, asistenci a bitce dosáhl prvního hattricku Gordieho Howea v kariéře.
Vezměme to popořadě:
20. minuta: Havířovský rodák využívá přesilovku a připisuje si svou 32. branku v tomto ročníku, čímž zároveň stvrzuje svou pozici nejlepšího českého střelce v NHL.
48. minuta: Pastrňák se pouští do rvačky s obráncem Danem Girardim, který chvíli před tím tvrdě atakoval „budoucího kapitána“ Bruins Patrice Bergerona. Pro jednadvacetiletého Čecha se jedná o první bitku v National Hockey League.


60. minuta: Do prázdné brány se gólově prosazuje Brad Marchand. Asistenci si připisuje kromě Bergerona taky Pastrňák a originální hattrick je na světě.


I zásluhou vynikající Pastrňákovy formy bodoval Boston v sedmém klání za sebou a se 107 body se vyhoupl do čela Východní konference, v němž vystřídal právě Tampu (106 bodů).

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -