- Reklama -

VIDEO: Pastrňák zlomil odpor Toronta a znovu se dotáhl na Crosbyho

- Reklama -

Bruins jdou dále a David Pastrňák byl opět u toho.
Český útočník nemá dost a i nadále udivuje svými fantastickými výkony, když v rozhodujícím sedmém utkání série s Torontem vstřelil důležitý gól na 6:4. Jednadvacetiletý Havířovák trpělivě vyčkal v útočném pásmu na svou šanci a mazáckou kličkou položil na led obránce i gólmana Andersena.
Pastrňák k tomu přihrával i na úvodním branku zápasu a v kanadském bodování play-off se dotáhl na pittsburghské střelce Sidneyho Crosbyho a Jakea Guentzela. Všichni tři hráči mají shodně 13 bodů.


Do třetího dějství vstupoval Boston za nepříznivého stavu 3:4 a až gólová erupce čtyř přesných zásahů mu přinesla důležité vítězství v poměru 7:4. V žádném jiném klání s číslem sedm nepadlo v historii NHL tolik branek.
V duelu se výrazně prosadil také David Krejčí, jenž zaznamenal tři asistence.
Ve druhém kole narazí klub z Massachusetts na Tampu Bay.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -