- Reklama -

VIDEO: Po zákroku Hartnella bude Hamonic scházet Ostrovanům do konce základní části

- Reklama -

Hokejisté New Yorku Islanders budou až do konce základní části National Hockey League postrádat jednoho z lídrů své defenzivy. Kvůli zranění v dolní části těla vynechá Travis Hamonic všech šest zbývajících zápasů. V pátek o tom informoval média trenér Jack Capuano.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Pětadvacetiletý Hamonic se zranil ve čtvrtečním duelu proti Columbusu poté, co do něj bezohledně zajel kolenem křídelník Blue Jackets Scott Hartnell. Své třetí střídání v utkání dokončil zadák Ostrovanů (na ledě strávil 2 minuty a 56 sekund) s vypětím všech sil, ale dál už nemohl pokračovat a zamířil do kabiny.
Jeho absence bude pro defenzivu Islanders citelnou ztrátou. Rodák z St. Malo byl v letošní sezóně nejvytěžovanějším hráčem brooklynského mužstva. V průměru strávil na ledě téměř 24 minut za zápas. V 72 zápasech nasbíral 21 bodů za pět branek a 16 asistencí.

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -