- Reklama -

VIDEO: Po zákroku Ovečkina je Ennis znovu zraněný

- Reklama -

Centr Buffala Tyler Ennis (na snímku) se po čtyřech zápasech od návratu do kolotoče National Hockey League po čtyřtýdenní zdravotní pauze (vynechal dvanáct utkání) ocitl znovu mimo hru. Na vině je blíže nespecifikované zranění v horní části těla, které utrpěl ve středečním utkání na ledě Washingtonu po střetu s Alexandrem Ovečkinem.
Okamžik, který zvedl fanoušky Capitals v ochozech arény Verizon Center ze sedaček, se odehrál v polovině druhé třetiny. Ruský kanonýr u mantinelu doslova složil šestadvacetiletého křídelníka Buffala. Ennis se jen těžko zvedal na nohy, následně otřesený zamířil rovnou do šatny a do hry už se nevrátil. Jak moc je zranění rodáka z Edmontonu vážné, zatím není jasné.

Foto: Bridget Samuels

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -