- Reklama -

VIDEO: "Prasák" Perry sestřelil Laineho, pak mlžil před novináři

- Reklama -

Kapitán Javorových listů Corey Perry se během úterního utkání proti Finsku příliš nevyznamenal. Kromě matného výkonu se prezentoval také hodně nepříjemným zákrokem na mladou hvězdu soupeře Patrika Laineho. Osmnáctiletý seveřan po srážce s Perryho nohou dobruslil s bolestivým výrazem ve tváři na střídačku, omluvy se ale nedočkal.


Výsledky MS, 16. květen 2016: Finsko uťalo 16zápasovou neporazitelnost Kanady na MS


Záběry prokazují, že útočník Anaheimu moc dobře věděl, co se svojí levou bruslí dělá, před novináři se ale rozhodl mlžit. „Cože? Nemám ponětí, na co se mě to ptáte,“ odrážela po zápase kanadská hvězda otázky týkající se inkriminovaného momentu.
„Nejspíš se mě snažil vytočit, protože jsem mladý a navíc dle mého názoru taky dobrý hráč,“ komentoval s nadhledem celou situaci Patrik Laine pro deník National Post.
„Doufám, že se na tu situaci ještě někdo podívá,“ dal najevo své znepokojení kouč finského výběru Kari Jalonen. „Byl to pokus zranit našeho hráče a rozhodčí si toho nevšimli. Hlavní ale je, že z toho Laine vyvázl bez následků.“
Ještě ráznější byl ve svém vyjádření expert kanadské stanice TSN Ray Ferraro. „Perry vystrčil nohu. Byla to čuňárna, která nepatří do hry,“ nebral si servítky bývalý hráč NHL.

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -