- Reklama -

VIDEO: Pro Widemana letošní sezóna skončila

- Reklama -

Obránce Calgary Dennis Wideman utrpěl ve čtvrtečním utkání National Hockey League proti Winnipegu zranění tricepsu a do probíhající sezóny už nezasáhne. V pátek to oznámil generální manažer Flames Brad Treliving.
Wideman letos oblékl dres kanadského klubu v 51 zápasech, ve kterých zaznamenal 19 bodů za dvě branky a 17 přihrávek. O devatenáct zápasů ho připravila suspendace, kterou obdržel od disciplinární komise NHL za napadení rozhodčího. 27. ledna 2016 při utkání s Nashvillem krosčekoval Wideman čárového sudího Dona Hendersona ve chvíli, kdy odjížděl ze hry na střídačku.
Wideman původně obdržel stopku na 20 zápasů, ale nezávislý arbitr vyhověl jeho odvolání a trest mu zkrátil na polovinu. Během dlouhého odvolacího procesu přišel rodák z Kitcheneru o již zmiňovaných 19 duelů. Po svém návratu do sestavy Calgary stihl nastoupit už jen ve třech utkáních.

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -